PENĚŽENKA NA KARTY JAKO DÁREK K PÁNSKÝM HODINKÁM

Dámské dřevěné hodinky, které jsou ty pravé pro Vás?

Naše dámské dřevěné hodinky Waidzeit jsou ztělesněním elegance, šmrncu a vkusu zároveň. Navíc jsou vyráběny s úctou k přírodě. Na jejich produkci využíváme materiály jakými jsou dřevo, korek, ocel, kůže či loden, materiál vyráběný z ovčí vlny přímo v Alpách. Třešničkou na dortu jsou už jen polodrahokamy a perleť pro dokonalé "doťuknutí" našich skvostných hodinek.

Které hodinky jsou ty pravé pro mě?

Každá žena je jedinečná, každá má jiný vkus a požadavky, ale něco máme přece jen společné - neumíme si vybrat. Muži tomu nerozumějí. Jak můžeme strávit hodiny při výběru mezi dvěma téměř stejnými věcmi? Ano téměř, protože nám záleží i na nejmenších detailech.

drevene damske hodinky
Pokusíme se Vám přiblížit naše dámské dřevěné hodinky Waidzeit tak, aby se Vám vybíralo snadněji, ať už jsou hodinky pro Vás nebo Vašich nejmilejších.

Elegantní dřevěné hodinky pro ženu

Takové jsou, dřevěné hodinky pro dámy Grapevine. Jsou minimalistické a vhodné pro každodenní nošení do práce, ale i na speciální příležitosti. Dřevo, ze kterých jsou hodinky vyrobeny, sloužilo dříve než sud, ve kterém zrály francouzské a rakouské vína a tak se v něm zapsali tóny vína, má jedinečně jemné zbarvení a dokonalé vzory.


Tyto hodinky jsou opravdu atraktivním kouskem a nabízíme je ve třech provedeních - s řemínkem z chirurgické oceli, z kůže a nechybí i kombinace dřeva a nerezové oceli.

Dámské hodinky na každý den

Pokud hledáte něco, co by se vám hodilo k sukni či k šatům, riflím, ale i k teplákům, abyste i během líných a deštivého dní vypadaly opravdu dobře, naše dřevěné hodinky jsou na to jako stvořené.

Pokud máte rádi barvy, vyberte si z naší kolekce dřevěných hodinek Sissy, které jsou vyráběny z ořechového dřeva a náramky nabízíme v několika barevných provedeních. Kromě toho máte na výběr elegantnější kožený náramek nebo ležérnější, vyrobený z lodě - ovčí vlny. Takový kousek by neměl chybět v žádném ženském šatníku.

damske drevene hodinky

Hodinky Sissy jsou cenově dostupnější, ale na jejich kvalitě to nic nemění. Japonský quartzový strojek, který se řadí mezi ty nejlepší, Vám zaručuje Švýcarskou přesnost.

Luxus na první pohled

Pokud hledáte kousek, díky kterému budete nepřehlédnutelná, vyberte si ze široké nabídky dámských hodinek Barrique nebo Gin. Pokud jste navíc milovnicí vína, tyto hodinky jsou jako stvořené pro Vás. Jsou vyráběny z dubových sudů, ve kterých dříve dozrávaly ty nejlepší francouzská vína.

Pokud byste chtěli mít hodinky ještě o něco unikátnější, dejte si na naše hodinky vygravírovat své iniciály nebo to, co vás vystihuje nejlépe. Jedinečnost máte garantovanou.

Výrazný ciferník vložen do jeřabinovým, dubového nebo ořechového dřeva a jemný kožený náramek - to jsou dámské dřevěné hodinky Alpin. Jsou okouzlující. Kombinace dřeva a kůže je nestárnoucí klasika, kterou nic nezkazíte.

Dámské dřevěné hodinky

Ozdobte se náramkem

Dřevěné náramky jsou součástí již téměř každé ruky. Pokud hodinky využíváte pouze zřídka no od našich hodinek nevíte odtrhnout zrak zobrazte ty největší skvosty mezi dřevěnými náramky. Waidzeit náramky jsou kombinací dřeva a chirurgické oceli.
damske drevene hodinky
Jsou unikátní, vhodné pro každou příležitost pokud k jakémukoliv oblečení. Dokonale Vás ozdobí a z každodenního outfit-u se stane jedinečný.
Kouzelné dárkové balení

Úplnou tečkou jsou už jen krabičky, do kterých Váš šperk zabalíme. Každá může být jedinečná. Na Vaše přání na krabičku vygravírujeme jméno nebo krátké věnování, které potěší každého, ať už budou hodinky pro mámu, sestru, kamarádku, přítelkyni, nebo chcete udělat radost sama sobě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:  

Dřevěné hodinky

Dřevěné hodinky jsou ideálními doplňky

Co pořídit pod stromeček pro ženu ?