PENĚŽENKA NA KARTY JAKO DÁREK K PÁNSKÝM HODINKÁM

Dárek k Valentýnu pro muže

Dárek k Valentýnu pro muže

Dárek k Valentýnu pro muže je každoroční honička za dokonalým dárkem, který vyjádří lásku, padne mu jako ulitý a zalíbí se mu. Darovat muži na Valentýna dřevěné hodinky s věnováním je výborný nápad. Hodinky nosí muži velmi rádi.

Hodinky jsou pro muže jedním z mála doplňků, které nosí. Tričko, košile či kalhoty se pánem kupují velmi těžko. Trefit se do vůně, která by se jim líbila je téměř nemožné, a proto ani parfém není dobrý nápad. Řešením je dárek na Valentýna kupovat spolu, ale pak ztratí efekt překvapení.

Dárek k Valentýnu

Proč však dřevěné hodinky jako dárek na Valentýna pro muže?

Hodinky má v šatníku určitě každý správný gentleman, ale dřevěné určitě ne. Pánské dřevěné hodinky jsou velmi unikátní. Hodí se na ruku milovníkům přírody, elegance a s dobrým vkusem.

Na výběr je dnes už opravdu mnoho typů, již nejsou na trhu jen obyčejné mohutné nevkusné hodinky, které můžete vidět na mnoha obchodech. Naše firma jde s dobou a vyvíjí jedinečné designy, jak nemůžete najít téměř někde v Evropě. Kombinace dřeva, kůže, polodrahokamů a kovu ve fantastickém designu od Waidzeit.

Dřevěné hodinky s věnováním jako dárek k Valentýnu

Jak si vybrat dřevěné hodinky z nabídky?

Vybrat si je opravdu velmi jednoduché. Rozmyslete si, zda je Váš pan Dokonalý spíše sportovní typ, nebo elegantní. Pokud je to sportovec, budou se mu určitě hodit hodinky z kolekce Alpin. Jsou ideální pro vášnivého turistu i do přírody.

Lodenový řemínek padne jako ulitý, hodinky ze dřeva jsou velmi lehké a nezatěžují zápěstí, ani při delší námaze. Alpský design se hodí opravdu každému, stačí si jen vybrat. Ceny jsou velmi příznivé a na bok ciferníku můžeme vygravírovat jakýkoliv text.

Dárek k Valentýnu pro muže Dřevěné hodinky

Je Váš pan elegán, milovník dobrého vkusu a bude nosit hodinky spíše do práce? Elegantní hodinky z kolekce Barrique a Whisky navíc sebou nesou starý příběh skvěle vyzrálého vína či whisky. Milovník vína či whisky si přijdou také na své.

Máte doma ekologického aktivistu? Hodinky z dřeva jsou ideální dárek na Valentýna! Tyto pánské dřevěné hodinky se vyrábějí z dřevěných sudů, ve kterých zrála whisky či víno. Nemožné! Vymysleli jsme produkt, který využívá již jednou použité materiály, a šetří tím přírodní dřevo od nadměrného využívání.

Dřevěné hodinky s věnováním jako dárek k Valentýnu

Raději byste šli do čistě dřevěných tmavých hodinek například z ořechového dřeva? Hodinky z edice Maximilian jsou dokonalé! Jsou to nejoblíbenější hodinky našich zákazníků. Jsou unikátní velmi moderní a poskytují možnost gravírování na celé zadní víčko ciferníku. Vymyslete si svůj vlastní text nebo nám pošlete návrh.

Dárek k Valentýnu pro muže hodinky s venováním

Dřevní hodinky s věnováním jsou ideální dárek na Valentýna pro muže. Darovat dar s osobním vyznáním lásky zaručí, že se trefíte do černého a vyberete ten nejkrásnější dar na Valentýna!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 

Jak pečovat o hodinky ze dřeva

Několik důvodů, proč jsou dřevěné hodinky skvělým módním doplňkem

Dřevěné hodinky novodobým hitem – 5 způsobů jak je využít