PENĚŽENKA NA KARTY JAKO DÁREK K PÁNSKÝM HODINKÁM

Dřevěné hodinky jsou ideálními doplňky

Dřevěné hodinky jsou ideálními doplňky

Už vás také nejednou napadlo, jak je možné, že ta vaše sousedka přes cestu vypadá stále tak skvěle a sladěně? Jednoduše si obleče to nejobyčejnější tričko, klasické džíny, ale přesto působí dokonale stylově.
Pokud si myslíte, že klíčem je drahá značka, nákupy se stylistkou nebo šatník skýtající nekonečné možnosti, tak vězte, že se mýlíte. Je v tom totiž jednoduchá módní hříčka, která dokáže váš outfit dovést do dokonalosti, ale také třeba do módního pekla. Kouzlo je totiž v doplňcích a dřevěné hodinky jsou ideálními doplňky.
drevene hodinky dámské

Je to taková tajná přísada, díky které budete působit dokonale i v nudném a jednoduchém oblečení. A to je právě to, co ovládají ty věčně sladěné a stylizované módní ikony. Mají totiž v malíčku umění doplňků.

Jako kombinovat doplňky? 

Kombinovat a ladit doplňky však není tak snadné jak se na první pohled zdá. Je to v postatě taková speciální dovednost, která dělí lidi na dvě skupiny. Na ty, kteří vypadají vždy dokonale sladěně a na ty, kteří vypadají nudně, v horším případě kýčovitě a přehnaně. Ve chvíli, kdy si tuto dovednost osvojíte, budete vypadat dokonale každý den a za jakýchkoliv okolností – bez námahy!

Je tomu skutečně tak. Ve skříni klidně můžete mít jen několik obyčejných ,,basic‘‘ kousků a přesto budete vypadat stále skvěle tak, jako kdybyste před šatníkem trávili každé ráno hodiny a hodiny. Je to snadný a účinný trik, který používá mnoho módních stylistů a ,,dokonalých‘‘ žen ve vašem okolí.

Vsaďte si na jistotu v podobě dřevěných doplňků

Je velmi důležité umět si vybrat takové doplňky, se kterými se budete cítit přirozeně a sami sebou. Šperky a vhodné doplňky dokážou s vaším outfitem doslova zázraky, je však důležité, abyste to náhodou nepřehnali. Ani ne moc, ani ne málo, to je zlatý střed, který z vás udělá stylovou osobnost. Přinášíme vám proto několik tipů na doplňky, se kterými to stěží přeženete.

dámské dřevené hodinky

Dámské a pánské dřevěné hodinky jsou doplněk, se kterým rozhodně žádný outfit nepokazíte. Perfektně se totiž hodí ke všemu. Ať už vyrazíte do práce v elegantním obleku nebo do města ve volnějším stylu.

Dřevěné náramkové hodinky jednoduše vdechnou život každému outfitu

Dřevěné doplňky jsou decentní, ale zároveň dostatečně originální a takové doplňky upoutají pohledy nejednoho kolemjdoucího. Ve výrobě se klade velký důraz na kvalitní druhy dřeva, které zajistí maximální pohodlí při nošení. Jejich nízká hmotnost vás zaručeně překvapí.

remínky na drevene hodinky

Kromě celodřevěných hodinek nabízíme mimo jiné i dřevené hodinky s koženým řemínkem. Ciferník ze dřeva tvoří spolu s koženým řemínkem dokonalý pár, který bude skvěle zdobit vaše zápěstí. Kožené řemínky u nás najdete v mnoha barevných provedeních, to proto, aby si u nás vybrat opravdu každý.

Například veselý kožený řemínek ve žlutém odstínu rozzáří váš outfit a je ideální na prosluněné letní dny. Pastelové barvy řemínků zase nechají skvěle vyniknout vaše opálení.

V letních dnech se také neobejdete bez stylových slunečních brýlí

Právě ve slunečních brýlích se snoubí móda, styl, ale i praktičnost. Je totiž důležité si chránit zrak před stále agresivnějším slunečním zářením.

Kromě dřevěných hodinek jsou ideálním doplňkem i dřevěné sluneční brýle. Tento doplněk je opravdu nadčasový a skvěle doplní každý outfit. Jsou vyrobené z nejkvalitnějšího dřeva zpracovaného do tvaru slunečních brýlí.

drevene slneční brýle

Vynosíte je celé léto, k šatům, na festivale, ale třeba i v zimě na horské lyžovačce. Stylově za každých okolností. S těmi správnými doplňky od Waidzeit už nikdy nebudete vypadat nudně!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 

Proč právě dřevěné hodinky Waidzeit?

Výhody nošení dřevěných náramkových hodinek

Vyletněné ,,must have‘‘ doplňky, které musíte mít!