PENĚŽENKA NA KARTY JAKO DÁREK K PÁNSKÝM HODINKÁM

Dřevěné hodinky Waidzeit - nejčastější otázky

Dřevěné hodinky Waidzeit - nejčastější otázky

Pánské dřevené hodinky se mohou na první dojem zdát stejné, jako většina náramkových hodinek. Pravděpodobně však upoutaly vaši pozornost, protože jinak byste tento článek nečetli. Dřevěné hodinky jsou nadčasový módní, ale i funkční doplněk, který si pomalu, ale jistě buduje místo na trhu vedle spousty jiných hodinek.

Hodinky ze dřeva v sobě však mají něco víc, než kterékoliv jiné hodinky.

Tento článek vám přináší odpovědi na všelijaké otázky, které vám před koupí dřevěných náramkových hodinek přijdou na mysl.

Odolají dřevěné hodinky vodě?

Dřevené hodinky mají jistou povrchovou úpravu, takže občasný slabý déšť nebo pot spojený se sportovními aktivitami zvládnou s přehledem. Hodinky však nejsou vodotěsné. Proto bychom vám opravdu nedoporučovali s nimi chodit plavat, stejně jako je vystavovat silnému dešti či mytí nádobí. 

dřevené hodinky Waidzeit

Z čeho jsou dřevěné hodinky vyrobeny?

Všechny hodinky společnosti Waidzeit jsou vyrobeny z velmi kvalitního dřeva, nejčastěji se jedná o Santalové, Ebenové, Ořechové nebo Javorové dřevo. Jedná se o přírodní materiál, který s sebou nese celou řadu výhod.

Je samozřejmé, že svým ocelovým konkurentům se nemůže v pevnosti a tvrdosti dřevo nikdy rovnat, každopádně vše dohání svou výjimečnou lehkostí a unikátností každého jednoho kusu. Díky přírodnímu zbarvení jednotlivých odrůd dřeva je vyloučeno, že by se vám časem barva loupala.

Každý model hodinek Waidzeit byl před uvedením na trh vyzkoušen a testován několik měsíců v mnoha různých podmínkách.

dřevené hodinky

Přizpůsobí se dřevěné hodinky mému zápěstí?

Zajisté! Jednotlivé články řemínku lze snadno pomocí malých kolíčků odebrat stejně tak, jako je to možné u hodinek kovových. Hravě to zvládne doma každý sám, pokud si s úpravou však nebudete vědět rady, neváhejte se obrátit na jakéhokoliv hodináře, který jistě rád pomůže.

Může se však stát, že některý hodinář bude mít z manipulace s dřevěnými hodinkami strach z jejich poničení v domnění, že jsou křehké. Neváhejte ho proto ujistit, že jsou dostatečně pevné, proto není třeba se obávat. Postup zkrácení řemínku naleznete je tady. 

Dají se hodinky vrátit? 

Ano, to je samozřejmé. Pakliže koupíte hodinky v našem e-shopu, máte k dispozici 60 dní na vrácení hodinek v případě, že vám z jakéhokoliv důvodu nebudou vyhovovat. Více se dozvíte na webu v sekci Vrácení zboží

dámské drevene hodinky

Prochází dřevo chemickým ošetřením?

Společnost Waidzeit je pyšná na to, že se její dřevěné produkty s chemií vůbec nesetkají. Produkty mají pouze ekologickou olejovou povrchovou úpravu. Stejně tak je nutné říci, že dřevo je jako přírodní materiál velice šetrné k pokožce, tudíž vhodné pro alergiky. Kovové komponenty hodinek jsou vyrobeny z chirurgické oceli bez bez obsahu niklu.

Všechny naše produkty jsou vhodné pro osoby s alergií či jakkoliv citlivou pokožkou. Do dnešního dne jsme se s žádnou alergickou reakcí nesetkali.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:  

Dřevěné hodinky

Luxusní dárek pro muže

Proč právě dřevěné hodinky Waidzeit?