PENĚŽENKA NA KARTY JAKO DÁREK K PÁNSKÝM HODINKÁM

Hodinky ze dřeva Waidzeit - Proč jsou výjimečné ?

Hodinky ze dřeva Waidzeit

Společnost Waidzeit nachází inspiraci v samotném nitru přírody. Hodinky ze dřeva a jiné doplňky jsou vyrobeny z materiálů, které jsou v přírodě volně dostupné. Dřevo, které se používá k výrobě hodinek je použito již podruhé, a proto se společnost může pyšnit známkou udržitelnosti v módním průmyslu.

Dřevěné hodinky s nádechem ekologie

Udržitelnost a ekologie se stále více dostávají do hledáčku módního průmyslu. S novým stoletím přišly i nové obavy o klimatické změny, proto je velmi důležité umět se přizpůsobit a snažit se, aby výroba měla minimální dopad na životní prostředí.

Dřevo použité na výrobu dřevených hodinek Barrique, Whisky či hodinek Beer jsou vyrobeny recyklací dříve používaných dubových sudů. Metodou recyklace je tak možné z již využitého dřeva vyrobit jedinečné hodinky, které jsou velmi originálním a luxusním doplňkem.

Hodinky ze dřeva s příběhem

Jak bylo již řečeno, kolekce dřevěných hodinek s názvy Barrique, Whisky a Beer jsou vyrobeny z dřevěných sudů dříve používaných ke zrání vína, whisky nebo piva. Tato metoda je považována za velmi unikátní.

Snad každý nadšený vinař si pod pojmem barrique představí kvalitní dubový sud na víno. Takto zrecyklované dřevo je velmi pevné a většinou i nádherně zbarvené.

Dřevěné hodinky s gravírovaným věnováním

Jak udělat z dřevěných hodinek velmi osobní dárek? Gravírováním. Gravírování hodinek se těší velké oblibě. Můžete tak zvěčnit zamilované věnování, vyrýt motto nebo třeba iniciály majitele hodinek, podle kterých si je vždy a všude pozná. Dřevěné hodinky jsou i skvělým darem k výročí, obzvláště s vygravírovaným datem!

Hodinky ze dřeva pro každého

Máte problém si hodinky vyrobené ze dřeva na své ruce představit? Vizualizujete si masivní těžké dřevěné hodinky, které budou budit velkou pozornost? Tak takovou představu si rychle vymažte z hlavy.

Takové hodinky ve Waidzeit nenajdete! Místo toho objevíte svět dřevěných hodinek s čistým moderním designem, luxusními prvky i rozličnými tvary. Nejnovější trendem mezi dřevěnými hodinkami jsou hodinky s černým ciferníkem. Tato barva jim dodává na výjimečnosti a nechá vyniknout krásným detailům.

Dřevené hodinky pánské

Hodinky ze dřeva jako módní výstřel či nadčasový prvek?

Hodinky ze dřeva si již vybudovaly své místo na trhu s módou, začlenily se mezi náramkové hodinky a našly si své obdivovatele. Nositelé dřevěných hodinek se nejčastěji řadí mezi milovníky přírody, módy, vášnivé turisty, ale i sběratele hodinek.

Dají se velmi snadno sladit s každým outfitem, pochvalují si je zejména páni pro to, že jsou v porovnání s kovovými velmi lehké a pohodlné pro každodenní nošení.

Jsou tedy skvělými společníky ať už celý den sedíte v autě, pracujete v kanceláři nebo máte aktivnější zaměstnání.

Dřevěné hodinky s automatickým strojkem

Potrpíte si na tu nejvyšší kvalitu? Potom rozhodně sáhněte na automatické dřevěné hodinky Waidzeit! Waidzeit vyrábí dřevěné hodinky s použitím automatických švýcarských strojků. Že ještě žádné automatické hodinky nemáte? Co to tedy vlastně znamená?

Jednoduše se nemusíte už nikdy starat o výměnu baterie. Automatické hodinky reagují na pohyb, takže se dobíjejí při každodenním nošení úplně samy. Hodinky s automatickými strojky mají mimo jiné i delší životnost, proto s nimi můžete počítat po mnoho dlouhých let.

panske drevene hodinky

Hodinky ze dřeva - jasná volba pro alergiky

Jste alergičtí na nikl, zlato či jiné kovy, a proto hodinky nenosíte? Dřevěné hodinky jsou pro Vás skvělým řešením na míru! Dřevěné hodinky neobsahují nikl.

Není třeba se ničeho obávat, jelikož dřevo je ošetřené pouze přírodními oleji, takže je velmi šetrné i k té nejcitlivější kůži, a proto má také krásnou barvu a dlouhou životnost. Hodinky ze dřeva jsou hypoalergenní, protože neobsahují žádné dráždivé chemické látky.

Dřevěné hodinky které neomrzí

Máte rádi změny? Chcete mít dnes hodinky ze dřeva s barevným páskem? Nebo se Vám více hodí jemné přírodní tóny? Waidzeit hodinky jsou navrženy tak, abyste měli možnost si kdykoliv vyměnit řemínek podle nálady nebo tak, aby vám ladil s outfitem.

Na výběr máte celou škálu barev řemínků z pravé kůže, lodenu - tkaniny podobné plsti nebo můžete zvolit řemínky ze dřeva.

drevene hodinky s kozenym paskem

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:  

Dřevěné hodinky

Dřevěné hodinky novodobým trendem

Dřevěné hodinky s gravírováním